Selecteer een pagina

Wat een jaar kan doen

Een jaar geleden. Ik had nog geen idee. Ik deed wat er van me gevraagd werd en greep aan wat er op mijn pad kwam. Een goed leven had ik: een mooie opleiding, lieve man, fantastische zoon, leuk huis en een goede baan. En toch knaagde er iets. Iets moest anders. Maar wat dan? Ik had nog geen idee. En toen kwam er op Facebook een post voorbij van Projectkompassie (PKP). Je passie vinden door met projecten aan de slag te gaan bij verschillende bedrijven en daarnaast te sparren met andere young professionals en een professionele coach. En als kers op de taart ook nog eens het spel projectmanagement leren spelen. Dat klonk wel gaaf! Maar ook eng. Ik had het immers goed voor elkaar. Zonder actie te ondernemen sloot ik Facebook weer af, maar het bleef in mijn hoofd zitten. Toch maar even een mailtje sturen? En dat deed ik. Misschien wel de beste keuze in mijn leven. Op zakelijk gebied dan ;). In september vorig jaar startte ik als young professional bij PKP en ik ging op zoek naar mijn passie, mijn diepste drijfveren.

En nu, een jaar later, kijk ik terug. Ik vind het bizar om te zien hoe veel er veranderd is. In mijn mindset, het vertrouwen in mezelf en de richting die ik op ga. Van een meisje die gewoon haar werk doet en genoegen neemt met de systemen uit de oude wereld naar een vrouw die durft te dromen van een nieuwe wereld en daarin concrete stappen wil zetten. Ik wil veel en mijn ambities zijn groot. Maar ik ben ook realistisch. Kleine stapjes wil ik zetten, met steeds die verre stip op de horizon in het vizier. De eerste stappen die ik zet hebben in ieder geval te maken met ondernemerschap en delen. Uit de comfortzone en gaan!

Wil je weten hoe, wat, waar en wanneer en hoe ik je kan helpen? Volg dan mijn blog en bekijk mijn website. En natuurlijk sta ik open voor feedback, vragen of andere reacties!